DESPRE BRATEȘ LAKE RESIDENCE

Brateş Lake Residence este titlul poveştii noastre, scrisă cu pasiune şi dedicare pe malul lacului Brateş, la adăpost de gălăgia şi poluarea urbană, în care creativitatea şi bunul gust dau alt sens modernului. Astăzi, povestea noastră are forma ansamblului rezidenţial Brateş Lake Residence şi descrie o comunitate frumoasă, cu obiceiuri simple, dar rafinate, ce numesc acest cartier, simplu, Acasă.

Totul începe de acasă, de unde plecăm în dimineţi vesele spre zile bune şi revenim mereu pentru nopţi odihnitoare. Un loc unde zilele obişnuite pot deveni foarte uşor speciale doar cu un prânz alături de familie, sau jocuri nesfârşite cu cei mici. Iar dacă după atâta veselie şi chicoteli ai nevoie de un moment de relaxare, grădina este locul ideal pentru lectura unei cărţi până la apus de soare.

Așadar, dacă și tu ești în căutarea casei perfecte, care să se plieze total pe stilul tău de viață, programează o vizită la BRATEȘ LAKE RESIDENCE. Alături de echipa noastră vei putea alege casa ideală pentru tine și familia ta.
METRI PĂTRAȚI
Case
CASE (PROIECT NOU)
CASE PENTRU VÂNZARE

LOCAȚIA PERFECTA

Situat în apropierea lacului Brateș, întregul ansamblu rezidențial BRATES LAKE RESIDENCE oferă una dintre cele mai spectaculoase amplasamente existente în vecinătatea oraşului Galați, cu o panorama unică, de excepție. În plus, accesul rapid din şi spre oraş, dar și toate facilitățile de care ai nevoie transformă această oază de stil și eleganță în locul perfect pentru “Acasă”.

Vizitează aici galeria foto&video sau programează direct o vizită la BRATEȘ LAKE RESIDENCE aici

ARHITECTURĂ DE EXCEPȚIE

La BRATES LAKE RESIDENCE proiectăm mai mult decât simple construcții. Practic, proiectăm casa visurilor tale, dar și un stil de viață exclusivist și modern, în mijlocul unei oaze de liniște, departe de poluarea urbană.

Alături de cei mai talentați arhitecți, dar și o întreagă echipă de profesioniști găsim și implementăm cele mai eficiente soluții de amenajare, contribuind la desăvârșirea emoției locuirii într-o casă nouă.

DESCOPERĂ CASELE BRATEȘ LAKE RESIDENCE

Programează o vizită

    FINISAJE DE CALITATE

    FINISAJE DE CALITATE Elegant și sofisticat, ansamblul rezidențial BRATES LAKE RESIDENCE este construit în totalitate de profesioniști, care înțeleg importanța folosirii unor materiale de calitate. Indiferent că ne referim la construcția propriu zisă sau la partea de amenajare interioară, BRATES LAKE RESIDENCE pune accent pe finisaje simple, dar de bun-gust, fără a face niciun compromis în privința calității.

    Descoperă detalii despre finisajele interioare și exterioare, dar și tipurile de instalații folosite aici.

    Echipa noastră